Over ons

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren maken wij werk van goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid bekeken wat de best passende oplossing is voor uw wensen.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs houden hun kennis voortdurend actueel; regelmatig zitten de adviseurs van zekerheuts achter de studieboeken om u van goed advies te kunnen blijven voorzien. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

Uw belangen op het gebied van verzekeringen en financiële diensten staat daarbij voorop. Dat is het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Op het moment dat u een eerste verzekering aanvraagt bij zekerheuts, onderzoeken wij welke aanbieder voor u het aantrekkelijkste en meest passende aanbod heeft. Daarbij willen wij u een optimale kwaliteit bieden voor een goede prijs. Wij willen zeker niet de goedkoopste zijn, maar u wel kunnen ontzorgen op de momenten dat u dat nodig heeft. En daar stopt het niet; want met zekerheuts heeft u een ervaren partner op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Wanneer u een vraag heeft of wanneer u een beroep moet doen op een door u afgesloten verzekering staan onze adviseurs voor u klaar. En wanneer iets beter kan of er nieuwe oplossingen zijn die u mogelijk verder kunnen helpen dan zullen wij niet schromen u daarvan te laten profiteren. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Dat betekent voor u:

  • dat wij u veel administratieve rompslomp uit handen nemen;
  • dat wij bij schade zorgen voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling;
  • dat wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen
  • dat wij de tijd voor u nemen om u goed te kunnen adviseren
  • dat wij u persoonlijke aandacht geven. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

zekerheuts: hét adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken in Zuid-Limburg!

Onze klanten zijn onze ambassadeurs!

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn. Onze trotse, gemotiveerde en tevreden medewerkers verrassen u iedere dag opnieuw met hun persoonlijke benadering. Wij helpen onze klant financieel gezond te zijn, nu én in de toekomst! Wij streven daarbij naar een hoogwaardig advies en realiseren ons dat dit niet mogelijk is tegen de laagste prijs. Wij zijn altijd bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal en reageren snel en proactief op uw vragen. Wij zorgen door een laagdrempelige werkwijze dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen. Onze klant kent ons en wij kennen onze klant. Bij ons is afspraak écht afspraak.

Wie zijn onze klanten?

Zowel onze particuliere als onze zakelijke klanten zijn hoofdzakelijk woonachtig in Zuid-Limburg. Particulieren hebben behoefte aan een totaaladvies over verzekeringen en hypotheken. Het grootste deel van onze zakelijke klanten betreft het segment mkb tot 75 werknemers en is op zoek naar maatwerk-advies. Grootzakelijke klanten zijn natuurlijk ook welkom bij ons; ook hen geven wij advies op maat.

Sociale betrokkenheid

Zekerheuts vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving en tradities in ere te houden. Dit doen wij door onder meer een voetbalvereniging, een tennisclub, een turnvereniging, een harmonie en een carnavalsvereniging financieel te ondersteunen.

Bestuurlijke verantwoording

Op bestuurlijk gebied zijn zowel Patrick als Ron zeer actief. Patrick is binnen de branche reeds veertien jaar bestuurslid van de NVGA. Ron is bestuurslid van MKB Parkstad en Parkstad Limburg Economy Awards (PLEA). Zij proberen op deze wijze de belangen van de branche en mede-ondernemers te dienen.

 

Geschiedenis Kernwaarden


Ons kantoor in vogelvlucht