Ik ga verbouwen

Is uw droomhuis niet helemaal meer uw droomhuis? Voldoet een ruimte in huis niet helemaal aan uw wensen? Of wilt u uw huis op een andere manier indelen om meer woongeluk uit uw woning te halen? Dan is een verbouwing een goede manier om die droom te realiseren en misschien ook wel waarde toe te voegen aan uw huis.

Kan ik voor de verbouwing van mijn huis een extra hypotheek afsluiten?

Dit is uiteraard volledig afhankelijk van uw situatie en de status van uw huidige hypotheek. Door het veranderen van de hypotheekregels begin 2013 mogen alleen nog nieuwe hypotheken afgesloten worden waar een aflossingsvariant in opgenomen is. Dit om de financiële risico’s op de lange termijn voor u als huiseigenaar te beperken. Een hypotheekadviseur helpt u graag de mogelijkheden voor uw situatie onderzoeken.

Welke hypotheek is de juiste voor een verbouwing?

Welke hypotheek juist is voor uw situatie is echt afhankelijk van uw mogelijkheden. Om welk bedrag gaat het? Heeft u een deel eigen vermogen om te investeren of wilt u het volledige bedrag lenen? Hoe voldoet u tot nu toe aan de verplichtingen van uw huidige hypotheek? Dit bepaalt of u in aanmerking komt voor een extra hypotheek en of dit een annuïteiten- of een lineaire hypotheekvorm wordt. Samen met een adviseur vindt u hier het antwoord op en deze helpt u met de hypotheekaanvraag.

Hypotheek ophogen voor een verbouwing

Heeft u verbouwplannen? Wilt u eindelijk die droomkeuken realiseren of die aanbouw waar u al tijden op aast? Neem contact op met een hypotheekadviseur van zekerheuts voor advies en hulp bij uw hypotheekaanvraag. Samen bekijkt u de mogelijkheden en risico’s en komt u tot de juiste oplossing voor uw situatie.

Download de informatiesheets

Ik ga verbouwen