Ik heb een hypotheek nodig

U heeft een huis op het oog en bent op zoek naar een hypotheek. Wat een spannende tijd. Niet alleen de voorpret van die nieuwe woning waar u stiekem al een beetje verliefd op bent geworden, maar ook het feit dat u zich straks huiseigenaar mag noemen. Maar voor het zover is, moet wel eerst de financiering voor het kopen van het huis rond zijn. Er zijn vele hypotheekaanbieders en ook vele hypotheekvormen. Welke is voor uw situatie de juiste? Die vraag helpt een adviseur van zekerheuts in Nuth, Landgraaf, Born, Brunssum, Volkel, Bocholtz, Amstenrade, Belfeld, Roermond, Maastricht of Heerlen u graag beantwoorden.

Ik ben starter op de woningmarkt

Voor een starter is het kopen van een huis een grote stap. U heeft nog nooit eerder een hypotheek afgesloten en het proces kan u misschien wel een beetje overweldigen. Waar moet u allemaal aan denken? Wat zijn de verschillende hypotheekvormen en wat betekent dat voor mijn maandelijkse kosten? Een hypotheekadviseur van zekerheuts helpt u graag op weg in de wirwar van verschillende aanbieders en hypotheken. Zodat voor u helder is wat u krijgt en wat u betaalt.

Lees meer over:

Ik heb al een hypotheek en wil gaan verhuizen

Wanneer u al een lopende hypotheek heeft maar graag wilt verhuizen, dan kan advies over de juiste hypotheekvorm welkom zijn. Sinds 2013 zijn een aantal hypotheekvormen niet meer af te sluiten. Vanaf dat moment is het alleen nog mogelijk om hypotheken af te sluiten met een aflossingselement. Dit kan voor uw huidige hypotheekvorm mogelijk betekenen dat u deze moet oversluiten naar een annuïtaire- of lineaire hypotheek. Een adviseur van zekerheuts brengt dan de mogelijkheden voor u in kaart en helpt u de juiste beslissing maken.

Lees meer over:

Advies nodig bij het af- of oversluiten van een hypotheek?

We kunnen het goed voorstellen dat u door het hypothekenbos de bomen niet meer ziet. Dan is het fijn om te weten dat de hypotheekadviseurs van zekerheuts u door hun jarenlange ervaring uitstekend bij kunnen staan in het hypotheektraject. Of u nu als starter op de woningmarkt of als doorstromer met een bestaande hypotheek maakt hier geen verschil. Voor elke situatie zijn eigen mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van zekerheuts in Nuth, Landgraaf, Born, Brunssum, Volkel, Bocholtz, Amstenrade, Belfeld, Roermond, Maastricht of Heerlen

Download de informatiesheets

Ik heb een hypotheek nodig